Hovago's & Houwaert's Boxers

Officially FCI registered kennel since 1988               Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56

Van harte welkom,

Wij zijn Kees & Kamila van Gorp. Sinds 18 maart 2009 vormen we een echtpaar. Zoals u al wel verwacht zijn we enorme hondenliefhebbers. We zijn ons hondenavontuur beiden begonnen met een boxer. Ik (Kees) in Nederland en Kamila in Warschau (Polen). In 2003 hebben wij elkaar leren kennen en zijn we, aanvankelijk als goede vrienden, uiteindelijk tot een echtpaar uitgegroeid. Ik ben reeds eerder ruim 20 jaar getrouwd geweest en had een (Hovawart) kennel met de naam Houwaert's. Als 12 jarige nog thuiswonende puber had ik mijn eerste nestje boxers. Kamila had in Polen haar eigen kennel met de naam Dla Ciebie. Met deze kennel heeft Kamila 4 worpen Boxers gefokt. Nadat wij een koppel werden is Kamila in Nederland gaan wonen en is er besloten om in Nederland met de naam Houwaert's verder te gaan. Voor Kamila een grote omschakeling om van Polen in Nederland te gaan wonen.

We delen een grote passie; het trainen van honden. Hiermee hebben we verdienstelijke resultaten neergezet. Verder op de site kunt u hierover meer lezen.
Als site-naam is gekozen voor "www.superboxer.org". Deze naam klinkt internationaler en is dus beter passend bij ons. Verder was de belangrijkste reden om de naam te kiezen een "emotionele" keuze. Kamila's eerste sporthond en fokteef Zuela had de bijnaam superboxer!

Goede socialisering is de start naar een goede basis. Een basis die noodzaak is in het verdere leven van de hond en zijn leefomgeving. De door ons gefokte pups socialiseren we zoveel mogelijk. Het liefst met de toekomstige baasjes. Ons socialisatieprogramma heb ik vanaf het eerste nest toegepast. Lees, kijk en geniet van het speciaal geschreven artikel op de site.

Natuurlijk schenken we ook veel aandacht aan de gezondheid en het uiterlijk van de boxer. Alle resultaten van onze honden zijn terug te vinden op deze site. Wij fokken daarom UITSLUITEND met gecontroleerde honden. Vaak met reuen vanuit geheel Europa om goede en nieuwe bloedlijnen te halen.

Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, u bent dan van harte welkom.

 

kees aan zeeKamils Jahressieger TGs

Kees Magic Bayka