Houwaert's Boxer

     Officially FCI registered kennel since 1988                                   Kees van Gorp tel: + 31 6 547 165 56


LAATSTE NIEUWS


Vandaag is de C3 worp jarig en wordt 1 jaar oud! Van harte gefeliciteerd!
Website nieuws

Mijn website ondergaat op dit moment een facelift. Van tijd tot tijd zal ik delen aanpakken en vernieuwen.
Het zal diegenen die met regelmaat op de site kijken, opvallen dat ik alleen als fokker op de site word vermeld. Ik ga in Nederland verder met de bij u bekende kennelnaam HOUWAERT'S, die al vanaf 1988 op mijn naam geregistreerd staat. Ik zal minder frequent fokken dan voorheen. Daar staat tegenover dat de pups zo veel als mogelijk in de huiskamer geboren worden en weer zoals in het verleden gesocialiseerd worden, met hulp en inzet van de aspirantkopers. 

Houwaert's dag 

Er zal op 25 maart een wandeltocht georganiseerd worden voor Houwaert's Boxers. Er komt meer info voor deze hopelijk leuke dag. Er zal een inschrijfformulier of inschrijfmogelijkheid op deze site komen. 

Gedragstest en nestdag

14 maart in verband met coronavirus afgelast.

Gedragstest doorstaan:

Houwaert's Arnica, Houwaert's Furia Rusia, Houwaert's Pepsi, Houwaert's Reeva

Lid Wubox

De rasvereniging waarbij wij zijn aangesloten, Boxer Vrienden Nederland, is lid geworden van de organisatie WUBOX. Wubox is een samenwerkingsverband van rasverenigingen die informatie en raskennis willen delen. Daarbij staat het belang van een gezonde, mooie en karaktervolle boxer op de eerste plaats. Wij vinden dit een grote stap in de goede richting van de fokkerij. Met zijn allen werken we aan de eerdergenoemde zaken!

Nestdag oktober 2019

Houwaert’s R- en S-worp. Twee nesten op een dag getest. Alle pups hebben de test goed doorstaan.