Houwaert's Boxer

     Officially FCI registered kennel since 1988                                   Kees van Gorp tel: + 31 6 547 165 56


PUPS


Onze kennel biedt u de mogelijkheid om informatie in te winnen over bij ons verwachte pups. U dient zich wel te realiseren dat een goede met zorg geselecteerde pup niet zomaar te koop is. Wij fokken en verkopen uitsluitend pups van gecontroleerde dieren. Denkt u eens aan gedragstesten, HD, Pra/cat en hartziektes, waarop de ouderdieren veelal compleet getest zijn. Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust, dat ook de ingezette reuen uit geteste lijnen moeten komen.

Met grote nadruk willen wij erop wijzen, dat we uitsluitend honden op de site zullen vermelden die gefokt zijn conform de reglementering van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, of van een bij de FCI aangesloten of door de FCI erkende organisatie. Een stamboom is géén garantiebewijs voor een goede, gezonde en karaktervolle hond. Informeer en vraag zoveel mogelijk na om te kunnen vergelijken en bestuderen waar en van wie u een pup wenst.

Het is mogelijk dat u op deze site pups en/of honden aantreft die gecoupeerd zijn. De gecoupeerde honden komen uit landen waar het couperen is toegestaan of destijds was toegestaan. Wij begrijpen dat dit voor een aantal boxerliefhebbers een gevoelig onderwerp is, maar willen ons niet mengen in discussies betreffende het couperen. De echte rasliefhebbers weten dat dit tot vervelende ruzies en meningsverschillen kan leiden.

Het is voor eenieder mogelijk om via de erkende rasvereniging (Boxer Vrienden Nederland) of via de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, verdere informatie te krijgen over de exacte reglementering betreffende de fokkerij. Voor de Poolse liefhebbers geldt dat zij ook naar hun kennelclub kunnen gaan voor informatie.

Import/export pups.

Door onze verhuis naar Polen zijn er een paar belangrijke veranderingen.
Pups die Kamila fokt onder de kennelnaam Dla Ciebie krijgen een poolse stamboom.
U dient dan zelf zorg te dragen voor het importeren van uw pup. Voor de exacte regelgeving kunt u de raad v beheer raadplegen. Uiteraard ontvangt u een EXPORT stamboom volgens de erkende poolse organisatie.
Pups die Kees onder de kennel naam Houwaert's fokt zullen een nederlandse stamboom krijgen.
Pups die dan naar het buitenland verkocht dienen door de kopers in en uitgevoerd worden.
Wij kunnen u hier bij helpen en doen dit graag.
Bij de nest informatie op onze website wordt duidelijk vermeld onder welke kennelnaam ze gefokt worden. 

kinderboerderij 04pup hoofd kleintina met pups